Kleine en grote groepsaccommodatie in de Limburgse natuur.
Accommodatie grote groepen, schoolkamp accommodatie,

Van eeuwenoude boerderij naar groepsaccommodatie in Midden-Limburg

De boerderij heeft een lange geschiedenis die terugvoert naar de 16e eeuw. De oude verbouwde boerderij is gelegen aan de Uffelse Beek. De boerderij kreeg de naam Bekerhof, dat ‘hoeve aan de beek’ betekent. De boerderij is nog steeds een werkend bedrijf en tegenwoordig ook een accommodatie van kleine en grote groepen. Buiten is er veel ruimte voor sport en spel.

Onze geschiedenis

De Bekerhof is meer dan 500 jaar oud. De eerste verwijzing naar de boerderij is gevonden in de 16e eeuw, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat de boerderij zeker sinds 1557 bestaat. De boerderij is al 7 generaties in de familie Verstappen, die het huis vanaf 1785 pachtte en in 1982 heeft gekocht.

De boerderij heeft in de 20e eeuw veel veranderingen ondergaan. Na de Tweede Wereldoorlog kwam er naast koeien en paarden ook een kippenhouderij op de boerderij. In de jaren 60 werd de boerderij een melkveehouderij. Eind jaren 80 besloot de familie Verstappen naast hun boerderij ook een groepsaccommodatie te openen. Een jaar daarna stopte de familie met de veeteelt en richtten zij zich op de landbouw. Tot op heden wordt er nog steeds geteeld en kun je met grote groepen terecht bij de Bekerhof, in de grote accommodatie en kleine accommodatie.

Het heden

De boerderij en groepsaccommodaties worden nu gerund door Willy Verstappen en zijn vriendin Paulina Koczorowska. Daarnaast telen zij ook asperges en bloemkolen. Op aanvraag geeft Willy graag een rondleiding over het tuinbouwterrein en legt daarbij uit hoe asperges worden geteeld.

Willy en Paulina runnen sinds 2003 de boerderij met groot plezier. Alles is mogelijk op deze groepsaccommodatie in Midden-Limburg.

accommodatie familieweekend, groepsaccommodatie midden-Limburg
Accommodatie grote groepen, schoolkamp accommodatie,