De activiteiten bij Bekerhof Groepsaccommodatie in Limburg

Bij de Bekerhof kun je verschillende activiteiten op de boerderij organiseren. Er is voor iedereen genoeg te doen op de Bekerhof. Natuurlijk denken wij graag met jou mee. Ons motto is daarom ook "vrijheid, blijheid".

Activiteiten in de omgeving

Sportterrein
Bekerhof Groepsaccommodatie beschikt over twee grote sportvelden en een volleybalveld. Hierop kunnen allerlei activiteiten beoefend worden, zoals volleyballen, voetbal en zelfs voor een zeskamp is meer dan voldoende ruimte.

Kanoën
Op de Bekerhof zijn kano's te huur voor het kanovaren op de Uffelse beek. Deze beek stroomt naast de Bekerhof.

Kampvuur
De Bekerhof heeft een grote vuurkorf waar de groepen zelf een gezellig kampvuur kunnen maken. Uit eigen bosperceel op ongeveer 500 meter afstand kan hout gesprokkeld worden.

Bos
Voor bos spellen kan gebruik worden gemaakt van een eigen bosperceel op ongeveer 500 meter afstand. Dit bosperceel is ruim 1 hectare groot.

Barbecue
De Bekerhof beschikt over twee grote gas barbecues. Vraag ernaar voor gratis gebruik!

Springkussen
Voor kinderen is het spelen op een springkussen een leuke activiteit die veel plezier geeft. Bekerhof heeft buiten veel ruimte voor het plaatsen van een springkussen. Heldens Springkussen heeft een groot aanbod in springkussens met de mogelijkheid om het springkussen op de Bekerhof te bezorgen en weer op te halen. Kijk voor meer informatie op www.heldensspringkussens.nl.

Spellen verhuur en zeskamp
Mr. Diamond Productions verhuurt spellen voor jong en oud, voor binnen en buiten. Voor zeskamp is er tevens een grote keuze aan spellen. Kijk voor meer informatie op www.mrdiamond.nl.

Sanka Events
Sanka Events kan allerlei activiteiten organiseren op de Bekerhof. Voorbeelden zijn zeskamp, circus, Oudhollandse spelen, casinoavond, 'crazygames' en nog veel meer. Het volledig aanbod is te vinden op www.sankaevents.nl.