Kleine en grote groepsaccommodatie in de Limburgse natuur.
Accommodatie grote groepen, schoolkamp accommodatie,

De activiteiten bij Bekerhof Groepsaccommodatie in Limburg

Bij de Bekerhof kunt u verschillende activiteiten op de boerderij organiseren. Er is voor iedereen genoeg te doen op de Bekerhof. Natuurlijk denken wij graag met u mee. Ons motto is daarom ook "Vrijheid, blijheid". 

accommodatie familieweekend, groepsaccommodatie midden-Limburg
Kampvuur bij Bekerhof Groepsaccomodatie

Sportterrein

Groepsaccommodatie Bekerhof beschikt over twee grote sportvelden en een volleybalveld. Hierop kunnen allerlei activiteiten op beoefend worden zoals volleyballen, voetbal en zelfs voor een zeskamp is meer als voldoende ruimte.

 

Kanoën

Op de Bekerhof zijn kano's te huur voor het kanovaren op de Uffelse beek. Deze beek stroomt naast de Bekerhof.

 

Kampvuur

De Bekerhof heeft een grote vuurkorf waar de groepen zelf een gezellig kampvuur kunnen maken. Uit eigen bosperceel op ongeveer 500 meter afstand kan hout gesprokkeld worden.

 

Bos

Voor bosspellen kan gebruik worden gemaakt van een eigen bosperceel op ongeveer 500 meter afstand. Dit bosperceel is ruim 1 hectare groot.

 

Barbeque

De Bekerhof beschikt over twee grote gasbarbecues. Vraag erna voor gratis gebruik!

 

Springkussen

Voor kinderen is het spelen op een springkussen een leuke activiteit die veel plezier geeft. Bekerhof heeft veel ruimte buiten voor het plaatsen van een springkussen. Heldens Springkussen heeft een groot aanbod in springkussens met de mogelijkheid om de springskussen op de Bekerhof te bezorgen en weer op te halen. Kijk voor meer informatie op www.heldensspringkussens.nl .

 

Spellenverhuur en zeskamp

Mr Diamond Productions verhuurt spellen voor jong en oud, voor binnen en buiten. Voor zeskamp is tevens een grote keuze in spellen. Meer informatie www.mrdiamond.nl .

 

Sanka Events

Sanka Events kan allerlei activiteiten organiseren op de Bekerhof. Voorbeelden zijn zeskamp, circus, oud hollandse spelen, casinoavond, crazygames en nog veel meer. Het volledig aanbod is te vinden op www.sankaevents.nl .
 
 

Accommodatie grote groepen, schoolkamp accommodatie,