Groepsverblijf en spellenverhuur in Midden-Limburg

Onze grote accommodatie is geschikt voor groepen van maximaal 60 personen. Daarmee zijn we een perfecte accommodatie voor een sportvereniging, een schoolkamp of familieweekend. Wij helpen jullie graag met het organiseren van verschillende activiteiten. Ook voor het verhuur van spellen of spannende springkussens kun je bij ons terecht.

De accommodatie heeft 4 slaapzalen, allen voorzien van stapelbedden. Er zijn 2 kamers met 14 bedden en 2 kamers met 16 bedden. 

De accommodatie heeft een grote eetzaal, die via een doorgeefluik verbonden is met de keuken. De keuken is voorzien van alles wat je nodig hebt, zoals een vaatwasser, een combimagnetron, groot koffiezetapparaat en 2 grote koelvrieskasten. Koken doe je op 2 gasfornuizen: een groot 6-pits hotelfornuis en een standaard 4-pits fornuis. Borden, pannen, kopjes, soepkommen, bestek en thermoskannen zijn ook aanwezig.

In de verblijfsruimte staan genoeg stoelen. Er is een zithoek met televisie. In deze ruimte organiseer je met gemak verschillende activiteiten zoals een feestavond en spelletjesavond.

De sanitaire gedeeltes zijn gesplitst in een mannen- en vrouwengedeelte. Bij de dames zijn er 3 toiletten, twee 1-persoonsdouches en een 2-persoonsdouche. De heren hebben 3 urinoirs, 2 toiletten, een 2-persoonsdouche en een 1-persoonsdouche. Beide gedeeltes hebben 4 wasbakken. Gezellig met zijn allen ’s avonds tandenpoetsen dus.

De locatie beschikt over een grote parkeerweide waar auto's en busjes geparkeerd kunnen worden.

Achter de accommodatie is een groot afdak met verhard terras. Aan dit terras ligt ook een omheind grasveld.

Heb je zoveel familieleden, vrienden of leerlingen dat het niet allemaal in een huis past? Onze twee accommodaties zijn ook samen te huur. We kunnen plek maken voor maximaal 120 personen. Als dat nog steeds niet genoeg is, bel ons dan op 06-10663464. Maak een afspraak om het terrein te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Benieuwd naar de prijzen?

Boek de grote accommodatie

Je inpaklijstje

Onze grote accommodatie is voorzien van alle gemakken voor grote groepen, maar er zijn een aantal dingen die je zelf niet moet vergeten mee te nemen, zoals:

  • Hoeslaken (verplicht)
  • Kussensloop (verplicht)
  • Slaapzak of dekbed
  • Vaatdoeken
  • Theedoeken
  • Afwasborstel en afwasmiddel
  • Muziekinstallatie
  • Toiletpapier
  • Vloeibare schoonmaakmiddelen (stofzuiger, bezem, dweil, emmers etc. zijn aanwezig)